Presentació

Vine a la Torrada de l’any, no te la perdis!

FIRA DE LA TORRADA
SANT SALVADOR DE GUARDIOLA
1 DE NOVEMBRE

A Sant Salvador de Guardiola una vegada a l’any celebrem la Gran Torrada! Ens torrem de tradició, de llegendes, de natura, de menjar i beure, d’espectacles, d’humor i castanyes!

Vivim aquesta fira amb na Torrapà que torra el pa a les brases del foc amb l’utensili antic de cuina, estarà a l’espai Torrats on podràs gaudir d’àpats torrats a foc viu!, amb en Torrapipes, que no en fa ni brot! i destorba per allà on passa…. si te’l trobes, fuig!!! que no t’enredi, que t’ho perdràs tot!!, amb na Torretorrent, la més sàvia dels tres! es coneix totes les torres, el castell, els torrents, les rieres i tot el patrimoni natural i cultural… s’ho coneix tot de Sant Salvador de Guardiola! t’omplirà de coneixement i et contarà històries i llegendes a l’espai Torracontes. Finalment, la Castanyera, sempre present en a questa fira, torrant les castanyes i seguint la tradició del dia de tots sants.

Passejant per la fira trobaràs els aparadors dels comerços vestits de tardor, la castanyera, productors, artesans i cantaires que omplen els carrers de productes de la terra de tardor, artesania i color, molts colors. Te Torraràs de tradició, història i llegendes a l’espai Torracontes. Podràs menjar i beure a l’espai Torrats i gaudir dels espectacles culturals de microteatre (FestivalTest) a l’espai CulTorrada. Si t’agrada la cuina tant si és gran com petit, vine a l’espai Torracuina, gaudiràs de tallers culinaris, demostracions i degustacions per aprendre i assaborir bons productes i finalment, torra’t de natura i paisatge a l’espai EnTorrats:exposicions fotogràfiques de natura i foc i punt d’inici de les visites guiades a l’espectacular entorn natural del municipi.

Viu Sant Salvador de Guardiola!

T’hi esperem!!